Puolikuivia tarinoita ruoasta, reissuista ja vähän rakkaudestakin

Yhteistyö

Vaikuttajamarkkinointia tai sisältöyhteistyötä?

Nielsenin kuluttajatutkimuksen (2017) mukaan peräti 83 % kuluttajista luottaa toiselta, arvomaailmaltaan samankaltaiselta ihmiseltä saamaansa suositukseen.

Luku on hurja, kun samaan aikaan vain 33 % luottaa yrityksen omaan viestintään ja brändimainontaan. Tänä päivänä vaaka kallistuu todennäköisesti vieläkin enemmän vaikuttajamarkkinoinnin puolelle.

Teen mielelläni sisältöyhteistyötä ja vaikuttajamarkkinointia arvoihini ja blogini henkeen sopivien tuotteiden, palvelujen, brändien ja kumppanien kanssa. Vastuullisuus, aitous, rehellisyys, kotoisuus, samaistuttavuus ja persoonallisuus ovat minulle ehdottomia ykkösprioriteettejä. Toteutan sisältöyhteistyöt tyylillä, jossa tärkeintä on aina tunteita herättävä tarina sekä yhteys omaan elämääni ja allekirjoittamiini arvoihin.

Hiilijalanjälkeni on Sitran elämäntapatestin mukaan 2300 kg CO2-e vuodessa, siksi valitsen myös asiakkaani tarkoin. Haluan työskennellä vain aidosti vastuullisten yritysten kanssa ja olla siten mukana vihreässä siirtymässä.

Vahvinta osaamistani ovat tarinankerronta, tunnelman rakentaminen kielellisin keinoin sekä laadukkaan tekstin tuottaminen omintakeisella otteella. Sisällön- ja tekstintuotanto sujuu muissakin sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Myös hakukoneoptimointi on hallussa.

Ota rohkeasti yhteyttä pia.alapeteri at gmail.com, ja pyydä mediakortti. Juonitaan yhdessä yrityksellesi sopiva yhteistyön muoto!

Työn jäljestä sanottua

Tanja Holmbergviestintäkonsultti, Viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy, asiakas: HOK-Elanto / Ravintola Kappeli
Read More
“Suurkiitos! Työn jälki on jäätävän hyvää ja kirjoitus hieno tunteikkaalla, omakohtaisella kerronnallaan. Tämä on sisällöntuotantoyhteistyötä parhaimmillaan.”
Annika KoskenkorvaProject Coordinator, PING Helsinki, asiakas: Visit Kotka-Hamina
Read More
“Sinulla oli koko kampanjan parhaimmat minuutit, kun lukuaikoja verrataan! 🙂 Vielä kertaalleen suuret kiitokset tästä yhteistyöstä <3“
Ella Grüssner Cromwell-MorganKvarnbo Pensionat, asiakas Visit Åland
Read More
“Åååh, TUSEN TACK för ditt blogginlägg från vårt pensionat! Jag kan inte hålla tårarna tillbaka! Nu har du gett mig kraft att jobba många många år till!”
Veera KinnunenLaiturilla- ja D.O. Saimaa -hankkeet, asiakas: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
Read More
“Pia on ollut meidän pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Lopputulokseen olemme olleet joka kerta erittäin tyytyväisiä. Pian ammattitaitoon, täsmällisyyteen ja laatuun voi aina luottaa. Sisällöt ja tarinat ovat taitavasti sanoitettu sekä niihin käytetty aika näkyy positiivisesti lopputuloksessa. Yhteydenpito on helppoa ja mutkatonta. Voimme lämpimästi suositella Piaa yhteistyökumppaniksi!”
Minna LuomaSisältötuotantotoimisto Rouva Sana
Read More
“Olet elävä osoitus ja esimerkki siitä, kuinka luottamalla omaan henkilökohtaiseen linjaan, tyyliin ja sisäiseen ääneen tässä blogien kilpaillussa maailmassa voi pärjätä. Se on kunniakas saavutus, josta voi olla aidosti ylpeä.”
Rami RajakallioKohteena maailma -matkablogi
Read More
“Postauksia voi kirjoittaa monella tapaa – hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Tämä ei kuulu mihinkään niistä, sillä tämä postaus tarjosi elämyksen. En ole rakkaustarinoiden ystävä, mutta kun siihen saatiin liitettyä olut, olen myyty.”
Previous
Next

Lukijoilta kuultua

“Olet vieraillut olohuoneessamme pikseleiden muodossa ja tuhansina sanoina puhelimeni ruudulla, sormieni alla vilisten. Olet kirjoittanut sanoiksi sieluasi ja sydäntäsi, maisemia ja tuntoja tavalla, joka koskettaa kovaa ja syvältä. Olet tuttu, vaikka täysin vieras ja tuntematon. [ – – ] Kiitän sinua lauseistasi, joihin jään. Lauseista, jotka tuntuvat maalaavan ja kuvailevan kaiken sen, mistä omakin sieluni laulaa. Erityisesti niistä hiljaisista pohjoisen maisemista, jotka tarinoissasi heräävät eloon voimakkaina ja ikiaikaisina ja kuljettavat minut lapsuuteen, hetkiin, joissa tunnen syvää rauhaa. Kiitos blogistasi, sen sanoista, lauserakenteista, tekstien kauneudesta ja sanojen sinfoniasta.”

“Ehdottomasti tärkeintä blogissasi olet sinä itse. Aikuinen, hyvää suomea ja lempeää pohdintaa tarjoileva mielenkiintoinen ihminen. Uskallat sanoa asioita, joita itse pohdin, mutten ole vielä rohjennut kirjoittaa (ei – en tarkoita lihapullaohjetta). Blogosfäärissä on mielestäni aika vähän kaltaisiasi kirjoittajia. Kiitos, kun kirjoitat. Kiitos, kun olet olemassa.”

“Parasta on välitön tunnelma ja aito kuvaus siitä ihan meille kaikille tutusta elämästä ja arjesta. Pohdintasi arjen kiireellisyyden mutta myös itsestä huolehtimisen suhteen olet mielestäni saavuttanut hyvän tasapainon, jota rytmittämässä on ihanat ruokateemaiset tekstisi. Jatka samaan malliin! Uskon että kirjoitustyylisi omaperäisyys ja viekas huumori on syynä siihen, miksi me lukijat palaamme aina blogiisi.”

“Monista kirjoituksistasi olen löytänyt tasapainoisen esikuvan itselleni. Kiitos, kun kirjoitat <3”

“Kiitos tästä tekstistä. Tällaisten jälkeen tulee olo, että maailmassa on vielä tilaa hengittää!”

“Hieno ja upea pohdinta. Koskettava teksti, monella tasolla ja ulottuvuudella mitaten. Täynnä tärkeää asiaa. – Liikutuin.”

“Voi tavaton! Luin ja itkua pidättelin. Niin koskettava ja liikuttava oli tämä tarina. Sitten annoin hanojen aueta. – Siis itkin!”

“Kirjoitat värikkäästi pieniä tarinoita ja ne suorastaan imaisevat mukaansa. Persoonasi näkyy ja tuntuu teksteissä ja se on tämän jutun ehdoton suola. Blogisi on myös tavallisen elämän makuinen. Pidän siitä, että kirjoitat monipuolisesti eri aiheista; en jaksaisi lukea pelkästään ruoka-aiheisia kirjoituksia.”

“Sun tekstit on niin aitoja ja samaistuttavia tositarinoita elämästä, vaikka oon varmaan ainakin 20 vuotta nuorempi. Tykkään siitä, että ne vaikuttaa siltä, että jokainen lause on tärkee ja tarkkaan mietitty.”

“Välittyy tunne, että lukijaa arvostetaan niin paljon, että teksti tehdään huolella. Lisäksi tuntuu, että tarinasi ovat aina mietittyjä, ei vain hetken mielijohteen räiskäisyjä. Sinun persoonassasi tuntuu olevan yhtäaikaa läsnä kaunis vaatimattomuus ja silti rohkeus, oman tien kulkeminenkin. Käytät kuvia harkitusti etkä tuuttaa niitä ihan hirveästi yhteen postaukseen. Laatublogi näin lyhyesti sanottuna.”

Scroll to Top