Puolikuivia tarinoita ruoasta, reissuista ja vähän rakkaudestakin

Lyhyenä hetkenä on ruokaan, luonnossa liikkumiseen ja mökkeilyyn hurahtaneen kirjoittajan vastuullisesti tuotettu media.

Lyhyenä hetkenä rämpii kartoittamattomassa maastossa, suksii umpihangessa ja tutkii uteliaana ympäröivää maailmaa. Valmiiksi tallattu, tasainen tie on muita kulkijoita varten, sillä kiinnostavinta on kivikkoinen kinttupolku, joka on päällystetty samaistuttavilla tarinoilla ja rehellisillä kokemuksilla.

Blogin teksteissä pysähdytään hetkeen, tehdään vastuullisia valintoja, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, mökkeillään ja ollaan luonnon puolella. Reseptit ovat yleensä kasvipohjaisia ja usein satokauden mukaisia, matkat kohdistuvat eritoten kotimaahan, kansallispuistoihin ja pohjoisen pakkasiin, ja kohteeseen kuljetaan aina maata pitkin.

kesäloma ilman kännykkää Lyhyenä hetkenä

Taitava tarinankerronta käärii muikeat makumuistot ja koskettavat kokemukset pehmeään pakettiin, joka vetoaa tunteisiin ja liikuttaa lukijaa. Kivijalkoina seisovat intohimo hyvään ruokaan ja viiniin, rakkaus ympäröivään luontoon, kiintymys kauniiseen kieleen sekä puolikuiva huumori, joka kumpuaa kahden insinöörin yhteisestä keittiöstä.

Tarinoiden takana

Olen Pia Alapeteri, nelikymppinen vastuullisuusvaikuttaja, sisällöntuottaja, tarinankertoja, viestijä, yrittäjä ja kirjailijaMökkeilen Etelä-Savossa, liikun luonnossa, luen 100 kirjaa vuodessa, neulon jämälangoista ja kokkaan aina kun ehdin. Rakastan mökkilaiturilla laiskottelua, kirpeitä syysaamuja, pakkasenpuremia puolukoita, yksinkertaisia pastareseptejä ja hyviä viinejä.

JonneVaahtera fatbike sallatunturi Lyhyenä hetkenä

Pyrin elämään kestävästi planeetan kantokyvyn rajoissa ja näyttämään esimerkilläni muillekin, että ilmastoviisaiden valintojen tekeminen ei ole luopumista, vaan paremman tulevaisuuden rakentamista. Valintojani ohjaavat vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus sekä monimuotoinen luonto.

Vuonna 2015 perustettu Lyhyenä hetkenä on lempilapseni, kestävästi ja vastuullisesti tuotettu hyvän mielen media. Pidätän itsekkäästi oikeuden kirjoittaa kaikesta, joka koskettaa, liikuttaa, ihastuttaa tai raivostuttaa. Mielipiteet ovat aina omiani, eivätkä ne ole ostettavissa paksullakaan setelitukolla.

Kaikki näillä sivuilla julkaistavat tekstit ja kuvat ovat minun, ellei toisin mainita. Kunnioitathan tekijänoikeuksia.

Scroll to Top